Al drie generaties lang, besteden wij bij Garage Slembrouck met de grootste zorg onze volle aandacht aan uw wagen. Wij zijn er trots op dat onze zaakvoerder Bjorn Slembrouck nog steeds zelf aan de auto’s werkt. Het familiale karakter van ons atelier vertaalt zich in een flexibele en gepersonaliseerde aanpak.

ONDERHOUD

Bij ons bent u aan het juiste adres voor een kwalitatief onderhoud van uw wagen. De merken Mercedes, Volkswagen, Audi en BMW behoren tot onze specialisatie. Wij onderhouden uw wagen steeds volgens de officiële voorschriften van de constructeur en met originele wisselstukken. Voor Mercedes is ons atelier bovendien volledig uitgerust met originele diagnoseapparatuur op merkniveau.

Onderhoud omvat onder andere:

– Verversen van olie

– Nazicht van de remmen

– Controle van de lichten

– Vervangen van de lucht- en pollenfilters

– Installatie van software updates

– Aanbieden van technische keuring

 

CARROSSERIE

Banden

Ons atelier beschikt over een eigen carrosserie met een voorbereidingszone, een richtbank en een spuitcabine. Omdat wij alle carrosseriewerk inhouse verzorgen, kunt u voor uw volledige herstellingsopvolging bij ons terecht:

– Schadeopmeting, offerteopmaak en opvolging met de verzekering

– Optimaal herstel en/of vernieuwing van uw koetswerk

– Alle spuitwerken

Om aan de strengste milieunormen te voldoen, kiezen wij resoluut voor watergedragen autolakken. Aan de hand van onze spectrometer kunnen wij de exacte kleur van uw wagen bepalen. Hierdoor is zelfs (her)spuitwerk van kleinere oppervlaktes mogelijk zonder dat volledige panelen vervangen moeten worden.

 

 

BANDEN

Banden

In ons atelier wisselen wij uw zomer- en winterbanden. Voor nieuwe banden werken wij uitsluitend met erkende merken zoals Michelin, Bridgestone, Continental en Dunlop. Daarenboven bieden wij bij elke bandenaankoop een stockageservice voor uw seizoenwissels.

WIELUITLIJNING

Banden

Wij beschikken over een computergestuurd uitlijntoestel waarmee we de wielgeometrie van uw voertuig perfect kunnen afstellen. Dat heeft als voordeel dat uw banden gelijkmatig slijten en het maximum aantal kilometers halen. Ook na een ongeval of een borduuraanrijding, stelt ons atelier uw uitlijning opnieuw correct af.

 

RUITEN

Banden

In geval van beperkte steeninslag kunnen wij uw ruit herstellen. Is vervanging noodzakelijk? Dan kan u bij ons rekenen op een montage van uitsluitend originele ruiten. Zowel voor ruitherstel als –vervanging hanteren wij een sterke prijs-kwaliteitverhouding.

 

AIRCO

Banden

Een correct onderhouden airco biedt een snelle uitwaseming van uw ramen, bevordert de zichtbaarheid en is bijgevolg voor uw veiligheid. Om de levensduur van uw airco te optimaliseren, raden wij standaard een tweejaarlijkse controle aan. In geval van twijfel over een defect, bent u uiteraard sneller welkom.

Indicaties van een defect:

1. Vieze geurtjes

2. Wasem op de ramen

3. Wagen niet gekoeld krijgen

Wij zijn houder van een erkend kwaliteitslabel voor uw airconditioning. Dankzij deze Valeo Clim Service, beleeft u elk seizoen vanuit uw wagen zoals het hoort. Dit automatisch vulstation garandeert een perfecte diagnose en onderhoud van uw airco. Tijdens de controle in ons atelier worden alle onderdelen gesmeerd en de dichtingen nagezien. Elk eventueel lek wordt met de fijnste precisie gedetecteerd, hersteld en opnieuw gevuld.

Tijdens het nazicht van de airco, controleren wij eveneens de pollenfilter. Gedroogde en/of ontvochtigde lucht moet namelijk steeds pollenvrij blijven om allergische reacties te vermijden. Dankzij deze extra controle, stijgt uw luchtkwaliteit aanzienlijk.

AUTOHANDEL

Banden

Als onafhankelijke autodealer, bieden wij een gevarieerde selectie van jonge tweedhandswagens aan. Kwaliteit en betrouwbaarheid staat bij ons centraal. Wij helpen u dan ook graag in de zoektocht naar uw ideale rijplezier!

Wij publiceren onze occasiemarkt niet volledig online. Kom dus gerust ons wagenpark eens bezoeken. Hebt u specifieke verwachtingen en/of eisen? Dan gaan wij voor u proactief en binnen uw budget op zoek naar uw droomwagen.